tiden går fort när man har roligt....

 
Rubriken till detta inlägg passar väldigt bra just nu!
 
Det har vart lite hektikt under tystnadstiden här på bloggen!
Barnen har ju sommarlov nu så det är play-dates och det ena med det tredje...Nu har barnen börjat camp oxå så nu blir det full rulle om igen! 
 
Under tiden så har vi vart på museum, haft indisk dansuppvisning, partaj i Stamford, första dagen på Camp för Leya (1,5 åringen) party brunch i NYC, massa strandhäng med Naya (4 åringen) och in till NYC med familjen och vänner till familjen och sist men inte minst 4th of July firande!
 
Som sagt det händer mycket under helgerna! och nu under sommarlovet, på dagarna med! Det är en massa körande hit och dit och fram och tillbaka! 
Men det är kul tycker jag! 
Jag är glad att barnen är så glada att få vara på sina respektive camps! De gör så mycket istället för att bara hänga hemma med mig haha
 
Men det var en incident som hände härom helgen...
Jag, Karro och Clara var ute i NYC på party brunch med "min" promoter, sedan gick vi vidare för att käka middag, och sedan vidare till en gay klubb vilket var skitkul! 
Men efter vi vart där en stund så bestämde vi oss för att gå till klubben som min promoter var på, HIghline Ballroom, vi kommer dit, det spöregnar...Kön är skitlång och jag går fram till vakten och säger vem vi är med men han säger att alla måste stå i kö, även om man är med en promoter...! Vilket vi aldrig behöver göra...Så jag ska precis meddela honom om situationen när min telefon dör...Såklart! 
Så vi tänkte ta en taxi till Grand Central och åka hem för vi ville ju inte stå i regnet och bli dyngsura! För tydligen var det så att inga nya kom in på klubben för att de hade ngn privat fest där.... :@
men så träffade vi några trevliga filurer som vi hängde på en bar med istället! :D
 
MEN
senare på kvällen/natten får jag ett meddelande av promotern som typ skäller ut mig för att vi inte kom till klubben när vi sa att vi skulle, så jag berättade hela situationen...Men han är typ fortfarande sur på mig för att vi inte kom...
Då blir Hennie anti och tänker inte gå ut med honom nå mer för om han ska skälla ut en bara för att man inte vill stå i spöregn så varsågod!
 
Så det var det de, men det blev en rolig helg ändå!
Allt beror på sällskapet, och jag hade underbart sådant! 
 
Så det var allt för denna gång men i nästa inlägg blir det nog mest bilder ;)
 
Å just det!
 
Min mamma kommer om nästan exakt en månad!!!