Hello, Goodbye

Denna lördag var det dags för Isaac's födelsedags-kalas och Wiktoria's Hej-Då fest!
Det var mycket att förbereda men som tur var så hade jag redan bakat tårtan och Drömmar (här i USA kallar vi dem "Sugar Cookies")! Det var en himla process med tårtan ska jag tala om! Men älskar man att baka så gör det ingenting! Jag var superkoncentrerad när jag skulle dekorera tårtan, så det var lönlöst att prata med mig för jag hörde ingenting ;) Se bild nedan!
 
Festen började kl 14 så då började alla ramla in! Vilket liv det blev :) Men vi hade hur kul som helst, jag har verkligen blivit välkomnad som en i familjen av alla grannar och släktingar! Känns underbart :) 
Jag pratade med en granne och han kan inte förstå att jag pratar så bra engelska som jag gör, och Steph (min värdmamma) sa "i know right! You wouldn't even know she's from Sweden!" och då sa grannen "haha She is so funny, she knows all the slang and get's sarcasm! It's great! I love it!" Då blev jag glad och lite impregnerad alltså imponerad (internt familje skämt!) att de tycker det!
 
Festen, som sagt, började kl 14 och redan då började drinkarna och vinet flöda! Och massor massor av mat såklart! De röda drinkarna gör min värdpappa! Världsbäst! De innehåller granatäppeljuice, svensk vodka!!, is och limejuice! Mums! Smakar som saft = livsfarligt.
Det kom ca 10 barn och 20 vuxna så det var fullt hus!
Barnen hade verkligen roligt tillsammans! De sprang upp och ner för trapporna och runt runt runt!
 
Det var roligt att träffa några av mina värdföräldras släktingar, de var hur trevliga som helst och välkomnade mig till USA och familjen! Sen vart det gråtfest...Steph (min värdmamma) höll ett litet tal till Wiktoria och till och med jag fällde några tårar. Det var ett jättefint tal, hon har varit hos famijen i två år och då skapar man ett speciellt band med familjen, såklart! Barnen grät, föräldrarna grät, gästerna grät! 
 
Sen kom spriten fram igen och då vart allt OK igen! haha nej men det var en rolig fest och gästerna började gå hemåt runt 22-23 och sen vart det bara jag, Wiktoria och Christa kvar på festen. Vi hade vår egen fest! Den slutade runt 02.30-03.00!! :)
 
I söndags var det Halloween fest i klubbhuset i området. Hela familjen gick dit, men bara barnen utklädda såklart! Det fanns mat, mat, desserter, desserter och folk! De hade till och med ett Haunted House! Jag och Christa gick in och det var mest läskigt för barnen men det var kul att gå in där tills jag hade en person som földe efter mig med en läskig/äcklig mask men jag bara skrattade och gick vidare, eftersom jag tycker sånt är så roligt!
Så jag, Wiktoria och Christa var väl inte människor igen förrän på söndag kväll...
Men vi hade hur roligt som helst i lördags och alla andra också! Hoppas att det blir fler sådana tillfällen!
I truly love it! 
 
 
 
Christa (au pair) och huvudpersonen: Wiktoria, och jag!
  
Min Red Velvet Cake!                    
    
 
Fyra lager med cream cheese frosting!
 
 
Wiktoria med hennes tårta!
  
 
 Isaac! Med sin Thomas and Friends-tårta! Han älskar sin Thomas the train!
 
Christa. Jag, min värdmamma och Wiktorias mamma!
 
Mina tjejer! Amanda (till vänster) är Mickey Mouse och Lily (till höder) är en humla!
Hur söta är inte dom?!