Tystnad

Hej svejs lingonfejs! 
Ni får ursäkta tystnaden med bloggen. Har inte alls känt mig motiverad att skriva här. Över huvudtaget. 
Men nu kanske jag kan skriva ett litet inlägg om vad som har hänt de senaste veckorna.

Jag och Clara var på Avicii konserten i Brooklyn och det var AWESEOME! 
Dagen efter var det Pride-parade på 5th avenue i NYC. Vilket var sååååå coolt! Jag älskade det! Ska åka in igen nästa år! 
Sedan vart det 4th of July helg, där jag och två andra au pairer gick ut på fredagen den 4:e till en pub eftersom alla fyrverkerier var inställda pga regn. 

Dagen efter på lördagen åkte jag och samma tjejer till Boston! Jag älskar Boston! Omg! Skulle kunna bo där! Inte bara för vyerna men för accenten lol! 

På söndagen var det först uppe med tuppen för att titta på luftballonger som lyfte, vilket var mycket vackert! 
Senare på eftermiddagen så begav jag och Anna oss till militär akademin West Point för att vara med på deras 4th of July firande, som då hade blivit framflyttad pga regnet på fredagen. Mycket, mycket folk och bra stämning! Vi bjöds på konsert med lite sing-a-long och massor med underbart vackra fyrverkerier!! Åker nog dit nästa år med! Häftig tradition! 

Nu har jag nog fått med det mesta av de senaste äventyren jag har vart med om. 

Just nu är jag på Martha's Vinyard med min värdfamilj, innan dess var vi en vecka på Cape Cod, där vi hade det underbart tillsammans med min värdmammas släktingar! Älskar hela familjen! Vi har umgåtts, käkat och skrattat! OCH haft en sandslotts tävling!

Känner mig som ett barn på nytt :) 

Bilder kommer nog i nästa inslag! 

Bye bye!