underbar memorial-day

 
Memorial-weekend har vart här denna helg och det har vart underbart väder! 
 
I måndags var jag ledig så jag följde med min värdfamilj till klubbhuset eftersom poolen var öppen för säsongen nu!!
Jag/vi är så lyckligt lottade att ha en jättefin pool i området där vi bor!!
Vi åkte ner med alla barn, alla leksaker och all solkräm vi kunde hitta (på ett ungefär haha). Det var så mycket folk och så många barn vid poolen, det kunde vi ju räkna med, det var ju trots allt memorial day då!
Vi gjorde iordning med plats till alla och sedan var det bara att hoppa i! Vattnet var lagom (!) varmt och jag lekte med mina värdbarn och grannarnas barn. Vid 2 på eftermiddagen kom Karro förbi en stund och hängde med mig och barnen, tog sig ett dopp och sedan lapade vi sooooool!!! Det var ca 25-30 grader igår och helt underbart! Det passar mig alldeles utmärkt eftersom jag är en sol och bad människa! 
Men allt gått kommer med något ont va? Eller var det tvärt om? I mitt fall är det, det första. 
Jag leker i poolen med grannarnas barn och leken går ut på att hon kastar en leksakshaj (ca 10 cm lång) ut i vattnet så ska jag hämta den och tvärt om. MEN när hon kastar den råkar hon kasta åt lite fel håll så den landar på mitt öga...Ont så in i h-vete gjorde det men jag tänkte inte mer på det utan fortsatte och leka. 
Efter poolen var det dags för BBQ hemma hos oss med några grannar. Jag hade totalt glömt bort att jag hade gjort illa ögat förrän en granne påpekade att jag hade en blåtira under ögat och ett rött märke!! 
Asså.. Men om någon frågar så säger jag bara "Oh! You think this is bad? You should see the other guy!!" 
Haha! 
 
Vi hade supertrevligt igår och sommaren har officiellt börjat! Jag (och barnen) kommer att spendera dagarna vid poolen så fort tillfälle och väder ges!! 
 
Hopp i vattnet!
 
Sol på benen!
 
 
 
 
En drink är inte heller helt fel!
 
En liten blåtira..Svullnaden har gått ner och röda märket är lite mindre :)
 
My baby!