5 månader kvar som Au Pair

 
Japp, ni läste rätt...
Nu är det så att jag har bara ("bara") 5 månader kvar att jobba som Au Pair, sen är jag friiiii som en fågel...haha nej inte riktigt kanske...Men min sista dag blir den 23 september, då är jag officiellt färdig som Au Pair sedan har jag en månad, till den 22:a oktober att resa, vilket jag kommer att göra fast i dryga två veckor!!
Som ni vet ska jag till Kalifornien, Nevada, Utah, och Arizona sedan vidare till Hawaii :)
 
Jag passerade just 150 dagars gränsen vilket är lite konstigt, det blir konstigare ju mer man pratar om det. Jag fattar inte riktigt att 1,5 år har gått så fort! Det är alltså 547 dagar...!
 
Jag fick en litet ryck här om dagen att jag skulle kolla på min Cultural Care profil-sida om det står ngt nytt osv, när jag ända var på sidan kollade jag om det stod ngt nytt om flyg etc...OCH det gjorde det! 
Jag kan alltså redan nu göra en förfrågan om mitt flyg hem! 
Det känns ju helt sjukt! För det betyder ju att jag kommer hem snart! Snacka om mixade känslor!
 
De senaste tre söndagarna har jag gått i skolan för att ta mina sista "credits", poäng alltså. Det måste man göra för att fullända sitt år så att agenturen ser att man tar detta på allvar typ och att de betalar ditt flyg hem osv.
Så de här söndagarna har jag tagit en kurs om Niagara Falls, vilket betyder att hela klassen åker dit i slutet av maj. Hyvsat intressant kurs, lärde oss om vatten...Första läxan var att skriva om ett känt vatten i hemlandet...Det blev vikingar och Mälaren för mig ;) 
Men nu är jag alltså klar med skolan och har därför gjort klart det viktigaste med detta år! Mitt "år" är nu komplett så nu kan jag bara njuta och hitta på roliga saker! 
 
Jag har ju faktist redan vart i Niagara Falls en gång tidigare, förra året med Karro! Det var ju en helt underbar mini-semester! Det ska bli kul att åka dit igen, fast jag ser ju inte så mycket fram emot den 7 timmar långa bussresan...
 
Jag har fullt upp de följande helgerna, med lite festivaler och annat skoj! 
Så det blir uppdatering om det lite senare! 
 
Tjenixen!
 
 Helgen började på lördagen där vi firade Mikaela som fyllt 21! (en au pair från där jag bodde första året) :)
 
Nice view
 
Sista dagen i skolan!
 
Äntligen lite vår!!