Glad/inte glad

 
Mixade och många känslor just nu!
 
När jag och min kompis var på Comic Con i lördags fick jag ett email av min värdmamma där det stod att de hittat min ersättare och att hon börjar imorgon (söndag)...Hon skrev även att jag skulle rensa mitt rum och städa det. Jag skrev tillbaka att jag inte kunde göra det denna helg eftersom jag skulle vara i NYC, det visste hon mycket väl. Hon skrev då att de ger mig ett val att jobba, då skulle jag till exempel organisera flickornas leksaker, eller städa eller göra något som har att göra med tjejerna. Vilket jag tycker är BS, hon vill bara utnyttja mig. Så jag skrev tillbaka att jag flyttar in till en kompis istället. Till svar fick jag "You are aware that if you are not working, you are not getting paid" Men alltså hallå, jag är väl inte pantad heller! Hon nedvärderar mig så mycket så hon tror att jag inte vet att jag inte får betalt om jag inte jobbar...
Jag fick intrycket av att hon ville att jag skulle flytta ut ASAP och att de inte ville ha mig där dessa två veckor när jag letar ny familj även fast hon erbjöd sig att ha mig kvar...Men varför skulle hon då säga att jag ska rensa mitt rum i helgen om hon vill ha mig kvar? 
 
 
Men nu har jag bestämt mig att bo hos Clara i några dagar-2 veckor. Beroende på hur Cultural Care har det med familjer. Jag är jätteglad och tacksam för Claras värdmamma som erbjöd sig att ha mig boende där under denna tid! 
Det är de glada känslorna jag känner men samtidigt så är jag så orolig att jag inte kommer hitta en familj och att jag kommer hem. Visst...Jag längtar sjukt mycket efter alla er där hemma men jag vill inte åka hem. Jag känner att jag inte är färdig här än. 
Men som jag brukar säga, så händer allt av en anledning. Men ibland undrar jag vad denna anledningen är...
 
Som sagt så flyttar jag till Clara imorgon. 
 
Och på onsdag och fredag ska jag äntligen träffa den bästaste Sofia!! 
Längtar som en tooook! 
 
Tack och hej leverpastej!